Medence telepítés

Minden, az Aqualing Medenceáruház által forgalmazott medencéhez van részletes összeszerelési/telepítési útmutató. Ezeket a weboldalon, a termékoldalon éred el. Ha valamit mégsem találsz meg, írj nekünk lent.

Az összeszerelési útmutatót pontosan követve könnyen telepíthető. Szerszámigénye nincs. A medencét mindenképpen sima, vízszintes felületre állítsd fel, ahol a termőréteget eltávolítottad és/vagy letakartad geotextíliával. Így elkerülheted, hogy a növények átszakítsák a fóliát. Betonozni nem szükséges.

Az oldaltámaszok mérete nincs benne a medence méretében, azt külön hozzá kell számolni tervezésnél.

Itt találsz telepítési videót is.

A fémfalas medencéket föld felett és földbe süllyesztve is 15-20 cm-es, vízszintes betonalapra kell telepíteni. Az oldaltámaszok méretét tervezésnél figyelembe kell venni, a medence méretében azok nincsenek benne. 

Földbe süllyesztés esetén a földteher oldalnyomása ellen érdemes a medencetestet zsalukő fallal védeni.

A medencefóliának gyűrődés mentesnek kell lennie feltöltés előtt. A skimmer helyét akkor szabad kivágni, ha a medence már befúvóig fel van töltve vízzel, mivel a víz tömege meg szokta húzni a fóliát.

Nem foglalkozunk kivitelezéssel, de nagy Fémfalas családi medencék, Pontaqua Timber és WPC kompozit medencék telepítésére tudunk ajánlani megbízható partnert országos szinten. Írd meg nekünk a lenti üzenetküldőn, hogy milyen medencét és melyik településen szeretnél telepíteni.

© Aqualing Kft.